Poengteller

Hvem er den første som får elleve poeng og vinner settet? Hvis du foretrekker å ikke bruke dem, kan du bare vippe dem under bordet.

Uttrekkbart og justerbart nett

Når du har åpnet bordet, kan du bare brette ut nettstolpene slik at nettet kan justeres. Det er raskt og enkelt å sjekke at bordtennisnettet er stramt. Det vil ikke bli slapt over tid.

Oppbevaring av ball og racket

400X har noen praktiske lagringsfunksjoner for å unngå å miste tilbehør. Det er innebygd lagring i sidepanelene, slik at du kan lagre opptil 4 racket og 4 baller.

Enkel justering av føttene

400X-bordet er utstyrt med et innovativt system som gjør det enkelt å justere føttene. Bare vri kragen for å justere bordet ditt til riktig nivå – det kreves ingen innsats! Ingen grunn til å løfte bordet, fordi mekanismen ikke er direkte festet til foten eller i direkte kontakt med gulvet. Enkelt og effektivt.

God spillkvalitet

Med sin 5 mm tykke harpiks laminat spilleflate, tilbyr 400X bordet deg kvalitet som er perfekt for daglig bruk. Enten du liker å leke med venner eller familie, er dette et bord som passer både nybegynnere og mer erfarne spillere.

Antirefleksbelegg

Unngå å bli blendet av solen når du spiller. SOFTMAT-finishen på 400X-bordet reduserer intensiteten av solstrålene tre ganger så effektivt sammenlignet med et standard bordtennisbord.

Svingbare føtter

Ikke alle hagene er på helt jevn underlag, men bordtennisbordet må ha en flat spilleflate. Med sine svingbare føtter tilpasser 400X seg til alle typer underlag. Sett opp bordet uansett hvor du vil uten å gå på kompromiss med kvaliteten på spillet ditt. Plen, jord, grus, sand – uansett terreng, vet bordet ditt å takle det!

En dyp ramme som støtter spilleflaten

400X-rammen er, i likhet med alle Cornilleaus utendørsbord, laget av Aluzinc®, en korrosjonsbestandig legering som inneholder stål, aluminium og sink, kjent for sin ekstreme stabilitet. Med en rammedybde på 50 mm støttes toppene på 400X godt.

Holdbare materialer

Bordplaten har en massiv laminatkjerne og er designet for å tåle selv de tøffeste testene. Kraftig regn, snø, ekstrem varme – den forblir den samme uansett vær. Alle metallene som er brukt i 400X-tabellen har fått korrosjonsbeskyttelse

Et sikkert låsesystem

400X-bordet har 16 låsepunkter for maksimal sikkerhet i både spille- og lagringsposisjoner. Dette patenterte systemet gir et førsteklasses sikkerhetsnivå. Bordet åpnes og lukkes uten problemer ved hjelp av det tilgjengelige håndtaket, og 400X har en ekstra innebygd sikkerhetsfunksjon – den låses automatisk i 65 graders vinkel hvis håndtaket ikke lenger holdes mens bordet foldes ut.

Et kompakt bord – mindre bulk, mer sikkerhet

COMPACT TECHNOLOGY® foldesystem designet av Cornilleau reduserer risikoen for at bordet mister balansen. Det forhindrer også barn i å snike seg mellom panelene i oppbevaringsposisjon, og gjør bordet ditt lettere å åpne og lukke. Når den er brettet, har den den doble fordelen at den er mindre klumpete enn et standardbord og lettere å håndtere.

To bremser

400X inkluderer to bremser som reduserer risikoen for at bordet ditt beveger seg i lagrings- og spillposisjon.

Dobbelthjul i store størrelser

Flytt bordet ditt hvor du vil og ta spillet ditt til uutforsket territorium. De store dobbelthjulene på Cornilleau-bord gir mange fordeler. De overvinner hindringer enkelt, reiser jevnt over alle typer terreng og er usedvanlig smidige. Disse store hjulene gjør bordet enkelt å manøvrere og stabilt i vanskelige situasjoner, for eksempel å snu seg rundt et tett hjørne for å nå det ideelle stedet for å sette opp bordet.