KJØPSGUIDE

Innendørs eller utendørs bordtennisbord?

Cornilleau-serien med bordtennisbord er tilgjengelig i både innendørs og utendørs versjoner, så hvilken bør du kjøpe og hva er forskjellen?

 

Innendørs bordtennisbord

Innendørs bordplater er produsert av en spesiell sammensatt treplate, for eksempel MDF. Disse bordene er behandlet med en spesiell type som er herdet under UV-belysning. Innendørs bord må ikke utsettes for en fuktig atmosfære, for eksempel en garasje eller en hagebygning, da eksponering for fuktighet vil forårsake skade på platen.

Selv om innendørs bordtennisbord ikke er værbestandig, gir de et utmerket sprett, er veldig stabile og gir god valuta for pengene. Denne typen bord brukes også i konkurranser.

 

Utendørs bordtennisbord

De utendørs bordplater er produsert av laminatplater i harpiks og er 100% værbestandige mot sol, regn, snø og frost. Utebord kan trygt bli stående ute hele året.

Utebord er også egnet for bruk innendørs så vel som i en garasje eller lekerom. Selv om de er litt dyrere, holder de lenger og gir deg den ultimate allsidigheten i et bordtennisbord.

  • Værbestandig (tåler regn, frost, snø og sol)
  • Tåler tøff bruk.

Utendørs bordtennisbord fungerer like godt innendørs

Vi anbefaler på det sterkeste at du velger en utendørs bordtennis, selv når de utelukkende er til innendørs bruk (garasje, kjeller, etc.) Akkurat som høy ytelse for å spille, har Cornilleaus bordplater utendørs fordelen å være vær- og støtbestandige, slik at de er ultra -varig. Så ikke nøl med et øyeblikk, uansett hvilken stil du har på Ping, velg våre utendørs bordtennisbord. Du vil ikke angre!

Velg et bordtennisbord som passer dine behov

 

Klikk her for å se vårt utvalg av bordtennisbord